bouton menu

Sport en activiteiten

In de omgeving van Vercheny kunt u alleen of onder professionele begeleiding tal van sporten beoefenen, zoals: waterpark (waterski, wakeboard, watergames, standup-paddle - dit waterpark is op loopafstand van de camping), acroparc, kanovaren, canyoning, wandeltochten, paardrijden, via ferrata, speleologie, paragliden. In Vercheny is het mogelijk een tennisbaan te reserveren.

Verder zijn er in de omgeving veel muziekoptredens, grote en kleine musea, rondleidingen etc.

Fietsen (racefietsen en mountainbike) : in de regio zijn er diverse circuits uitgezet bv in de Vercors met ‘onze’ Alpe d’Huez : de Col de Rousset (1154m). Ook in de vallei van de Roanne, de Druise waterval en het massief van de Trois Becs is het heerlijk fietsen.

In de buurt van Vercheny : de vogeltuin (Jardin aux oiseaux) in Upie, het aquarium van Allex, het natuurgebied de Ramières in Eurre (vogels, bevers), de toren van Crest (de hoogste van Europa), de vlindertuin bij Die en boerderijbezoeken in de streek rond Die (geiten, schapen etc.).

Op de pagina “Regio/Partners” vindt u een overzicht van alle activiteiten. Deze informatie is ook aanwezig bij de receptie van de camping.